Instagram Profil Fotoğrafı Nasıl Büyütülür?

Instagram Profil Fotoğrafı Nasıl Büyütülür?

Instagram profil fotoğrafı nasıl büyütülür sorusunun ana sebebi sosyal ağın profil fotoğrafını ayrı olarak göstermemesinden kaynaklanıyor. Normal şartlarda açık profillerde diğer sosyal mecralarda üzerine tıklayarak profil fotoğrafını görmek mümkün oluyor. Ancak Instagram için böyle bir görüntüleme şansı olmadığından mevcut profil resmini yalnızca ufak bir daire içerisinde çok küçük çözünürlükle görebiliyoruz.

İşte bu yüzden Instagram profil fotoğrafı büyütme üzerine pek çok arayış mevcut. Bunlar arasında hem aplikasyonlar hem de web servisleri öne çıkıyor. Fakat özellikle sosyal ağlarla ilgili üçüncü parti aplikasyon kullanmak istemeyenler web servislerini tercih ediyor. Birkaç adımda da istediğiniz profil gizli dahi olsa profil fotoğrafını büyük olarak görebiliyorsunuz.

Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Programsız

Öncelikli olarak masaüstü cihazlardan Instagram web sitesinden profili açtığınızda profil fotoğrafına sağ tık yaparak görseli yeni sekmede açmayı deneyebilirsiniz. Genellikle gördüğünüzden daha büyük bir formda karşınıza çıkacaktır. Yalnızca çözünürlük kalitesi artmayacağı için mozaik bir görüntüyle karşılaşabilirsiniz.

Bunu aşmak içinse Instagram profil resmi büyütmek için tasarlanmış web sitelerini ziyaret etmeniz gerekiyor. Hangi profil ise linkini kopyaladıktan sonra burada ilgili alan yapıştırıyorsunuz ve robot olmadığınızı kanıtlayan testi geçerek fotoğrafın büyük halini elde edebiliyorsunuz. Yalnızca birkaç tık sonunda Instagram profil resmi büyütme işlemi gerçekleştiğinden ve bu tamamıyla ücretsiz olarak sunulan bir hizmet olduğundan dolayı çoğunluk tarafından tercih ediliyor.

Instagram Profil Fotoğrafı İndirme

Instagram profil fotoğrafı indirmek için de yine aynı sistem kullanılabiliyor. Çünkü bu sistemin çalışma standardı zaten mevcut profilin yeni sekmede açılan görselini yüksek çözünürlüklü olarak size sunmayı kapsıyor. Dolayısıyla size yeni bir sekme üzerinden fotoğraf sunuluyor. İndirmek için tek yapmanız gereken şey ise sağ tıklayarak fotoğrafı sabit diskinize kaydetmek.

Instagram gizli profilin fotoğrafını görmek isteyenler de yalnızca profil fotoğrafına özel olarak bu sistemi tercih edebiliyor. Ancak diğer gönderiler ve hikâyeler için ne yazık ki mevcut bir sistem bulunmuyor. Açık profillerde zaten herhangi bir sorun olmadan tüm içerik görüntülenebiliyor. Profil fotoğrafını büyük ve yüksek çözünürlüklü olarak indirmeniz web servisleri ile gayet mümkün.