Dolap Uygulaması Nedir? Dolap Kargo Ücretleri 2023 Nedir?

Dolap Uygulaması Nedir? Dolap Kargo Ücretleri 2023 Nedir?

Dolap uygulaması, Trendyol bünyesi altında çalışan alışveriş severlere ikinci el ürün pazarlama sitesidir. Bünyesinde sadece kıyafet olmayıp, birçok ev eşyası, elektronik, kozmetik, ayakkabı ürünleri de bulunmaktadır.

Dolap uygulaması, Binlerce kullanıcının çok kolay bir şekilde üye olup, güvenilir bir şekilde alışveriş yapılmasını sağlar. Öncelikle sayfada girdiğiniz profillerin kaç yıldızlı olduğuna ve kullanıcının satış yaptığı ürünlerin altında yapılan yorumlara bakarak ne kadar güvenilir olduğunu ölçebilirsiniz.

Dolap da, çok fazla kargo ücreti ödemek istemiyorsanız, ürünleri tek tek satın almak yerine, satıcının alacağınız ürünlerden birini dolaba atıp, diğerlerini de size tek bir kargoyla yollayabilir. Fiyatı da toplam fiyat olarak girerse satıcı gönderi altına daha az masraf yapmış olursunuz.

Kargo Ücretleri Ne Kadar?

  • Ürünlerin Dolapla anlaşmalı olduğu kargo şirketleri vardır. Bunlar: Aras, Mng, PTT, Sürat ve Trendyol Express ile,

  • 0-1,99 desi arasındaki ürünlerde: 15 TL

  • 2-10,99 desi arasındaki ürünlerde: 19,99 TL

  • 11-29,99 desi arasındaki ürünlerde: 24,99 TL

  • 30-99,99 desi arasındaki ürünlerde: 79,99 TL'e gönderebilirsiniz.

-Dolap'ın kargo şirketleriyle anlaşması 100 desi-30 kg ile sınırlıdır. Trendyol Express ile de 10 desi, adresten (evden,iş yerinden) alma seçeneği de 30 desi üst limitidir.

Kargo ücretlerinin yanı sıra Dolap uygulamasında popülerliğinizi artırıp etkileşim sağlamak için bazı servislere ihtiyaç duyulabilir. https://medyadm.com/ ile uygun fiyatlara dolap takipçi satın al,dolap beğeni satın al hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.