Dolap Nasıl Kullanılır?

Dolap Nasıl Kullanılır?

Dolap uygulaması, Türkiye'de çok tercih edilen online alışveriş sitelerinden birisidir. Dolap uygulamasını kullanmak için mobil cihazınızdan (Android,IOS) yüklemeniz gerekmektedir.

Dolap uygulamasını cihazınıza yükledikten sonra sosyal medya hesaplarınız ile giriş yapabilir veya doğrudan hesap oluşturabilirsiniz. Üyeliğinizi telefon ve e-posta doğrulaması ile güvene alabilirsiniz.

Üyelik sonrası alışveriş yapmak için menüden bir çok kategoriyi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca ürün ekleyerek satışta yapabilirsiniz.

Dolapta Ürün Sıralaması Nasıl Belirlenir?

Dolap uygulamasın da algoritma farklı faktörlere bağlı çalışmaktadır. Ürünlerinizi daha çok ön plana çıkarmak için, birçok kullanıcının ürünü puanlaması, yıldızlaması gerekir. Beş yıldızlı veya ürününde daha çok yorum bulunan veya favorilere eklenen kişiler daha çok satış yapabilir. Aynı zaman da takipçi sayınızı da arttırırsanız da ürün satışınız daha kolaylıkla gerçekleşir.

Dolapta Hizmet Bedeli Neden Var?

Dolap uygulamasın da hızlı ve güvenle alışveriş yapmak için, dolap sistemli bir altyapı oluşturup hizmet sunmaktadır. Gönderici ve alıcı arasındaki uyuşmazlıklar, şikayetler için 7/24 hizmete açık çözüm merkezi sunmaktadır. Dolap, kredi kartı, banka kartı bilgilerinizi kimseyle paylaşmadan kişisel verilerinizi koruyarak makul fiyatlarda kargo gönderimlerinde hizmet bedeline ihtiyaç duyar.

Dolap üzerinden Nasıl Ürün Ekleyebilirim?

1) Uygulamayı açın ve ekranın altında + şeklinde yer alan ''Sat'' butonuna tıklayınız.

2) Karşınızda satış merkezini göreceksiniz. Alt kısım da yer alan, ''ürün ekle'' butonuna tıklayınız.

3) Şimdi ''Ürün bilgileri'' ekranındasınız ve satmak istediğin ürünün bilgilerini girmeniz gerekiyor. Ürünün bilgilerini girip ''Onaya Gönder'' butonuna tıklamanız yeterlidir.

4) Ürününüz onaylandıktan sonra satışa hazır olacaktır.

Ürünümü Nasıl Öne Çıkarabilirim?

Ürününü ön plana çıkarmak için öncelikle ürünlerinin kalitesi önemlidir. Yüklenen ürün görselleri özenle seçilip yerleştirilmesi gerekir. Daha fazla takipçi kazanıp profilinizin etkileşimini artırmak istiyorsanız ek olarak takipçi satın al,beğeni satın al paketlerini MedyaDM web sitesi üzerinden kullanabilirsiniz.